Greek Traditional Recipes Fish Restaurant Perdika-fresh local products Παραδοσιακές Συνταγές Αίγινα Παραδοσιακά Προϊόντα Αίγινα
ΠΑΤΕ ΦΙΣΤΙΚΙΟΥ

ΥΛΙΚΑ

3 φλιτζάνια φιστίκι Αιγίνης ψημμένο και τριμμένο καλά, 1 φλιτζάνι νιφάδες πατάτας, 2 φλιτζάνια νερό, 1 ½ φλιτζάνι λάδι, 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο, 4 κουταλιές της σούπας χυμό λεμονιού (1/2 λεμόνι), ½ κουταλάκι ρίγανη
½ κουταλάκι αλάτι, λίγο πιπέρι.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Ανακατεύετε καλά τις νιφάδες με το νερό, το αλάτι το πιπέρι, τη ρίγανη, το λεμόνι και το σκόρδο. Προσθέτετε λίγο λίγο το λάδι και μία μία κουταλιά το τριμμένο φιστίκι μέχρι να γίνουν ένα μείγμα ομοιογενές. Έτοιμο το ορεκτικό σας.

Καλή σας όρεξη!


scrollup scrolldown

en / gr
facebook gplus pinterest